بانک مقالات ISI با ترجمه فارسی
مقالات با ترجمه فارسی
کدمقاله: ۲۳۱۰۰۹

عنوان انگلیسی مقاله

Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves

 

ترجمه فارسی عنوان مقاله

تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده

منبع مقاله

J. Dairy Sci. 92:670–۶۷۶ -doi:10.3168/jds.2008-1368 -© American Dairy Science Association, 2009.

مشخصات مقاله

فایل PDF انگلیسی /۷صفحه / فایل doc فارسی/۱۲صفحه/ ۲۰۰۹

چکیده انگلیسی مقاله

There is limited information on the effects and requirements of specific fatty acids for dairy calves. The starter diet based on corn and soybean meal, which is typical in the United States, is low in C18:3, and the ratio of C18:2 to C18:3 is quite high relative to recommendations for human infants. Additionally, other functional fatty acids (C20:4, C20:5, C22:6) elongated from C18:2 and C18:3 have proven benefits in monogastric species. Thus, the effect of adding Ca salts of flax oil (high in C18:3)
or fish oil (high in C20:4, C20:5, C22:6) to the starter diet of calves less than 3 mo old was investigated. In trial ۱, ۴۸ Holstein bull calves [43.2 ± ۱٫۴ kg of body weight (BW); 12/treatment] that were 2 to 3 d of age were fed 1 of 4 starter treatments containing A) no flax or fish oil (control), B) 0.125% Ca salt of flax oil, C) ۰٫۲۵۰% Ca salt of flax oil, or D) 0.250% Ca salt of fish
oil. Starters and water were fed free-choice to calves. During the first 56 d, calves were individually penned. From arrival until d 28, calves were fed a 26% crude protein, 17% fat milk replacer. From 56 to 84 d, calves were penned in groups of 6 and maintained on their same starter blended with 5% chopped grass hay. Trial ۲ used 96 Holstein steer calves (66.3 ± ۳٫۱۱ kg of BW; ۲۴/treatment) that were 59 to 60 d old in a 28-d trial. These calves had been managed for their first 56 d in the same way as the calves from trial 1 before starting trial 2. Trial 2 evaluated increasing concentrations of Ca salt of flax oil within a starter blended with 5% chopped grass hay and fed with water free-choice. The ۴ treatments were A) 0%, B) 0.083%, C) 0.167%, and D) 0.250% Ca salt of flax oil. In trial 1, there were no differences among calves fed the control diet and calves fed the diet supplemented with flax oil. In trial ۱, average daily gain (ADG) increased linearly as flax oil increased in the starter from d 0 to 56 and from d 56 to 84, and hip width change increased linearly as flax oil increased in the starter. Serum urea nitrogen and serum glucose concentrations decreased as flax oil increased in the diet. In trial 2, ADG and feed efficiency increased linearly as flax oil increased in the starter. Serum alkaline phosphatase concentrations increased as flax oil increased in the diet. Supplementing a Ca salt of fish oil had no effect on any variables measured. Supplementing C18:3 (linolenic acid) as a Ca salt of flax oil to the corn and soybean meal-based diet of dairy calves less than 3 mo old resulted in increased ADG and feed efficiency.

چکیده فارسی مقاله

پیش نمایش

اطلاعات محدودی درباره ی تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است ، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار  C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به  C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی(C20:4 ، C20:5  و  C20:6) که از C18:2  و  C18:3 گرفته شده ، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار  C18:3 آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4 ، C20:5  و  C20:6 آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از ۳ ماهه سن دارند ، تحقیق شده است. در تحقیق ۱ ، ۴۸ گوساله ی نر Holstein ( به وزن۱٫۴ ۳۲٫۲± کیلوگرم ) که ۲ تا ۳ روزه بودند با ۱ تا ۴ رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی :

بدون روغن ماهی یا کتان  

۰٫۱۲۵ درصد نمک کلسیم از روغن کتان

۰٫۲۵۰ درصد نمک کلسیم از روغن کتان

۰٫۲۵ درصد نمک کلسیم از روغن ماهی

پیش غذا یا آب به صورت اختیاری به گوساله داده می شود . در طول ۵۶ روز اول ، گوساله ها به صورت انفرادی در آغل نگه داری می شدند. از آغاز تا روز بیست و هشتم به گوساله ۲۶ درصد پروتئین خام و شیر ۱۷ درصد چربی دار جایگزینی داده می شد. از روز پنجاه و ششم تا هشتاد و چهارم ،
گوساله ها به صورت گروه های ۶ تایی در آغل نگه داری می شدند و همان پیش غذا را که با ۵ درصد ساقه بریده شده ی یونجه مخلوط گردیده بود ، را ادامه دادند. در تحقیق دوم ، از ۹۶ گوساله ی پرورشی
Holstein استفاده شد ( که ۶۶٫۳±۳٫۱۱ کیلوگرم وزن داشتند ) که ۵۹ تا ۶۰ روزه بودند و مدت زمان تحقیق ۲۸ روز بود. این گوساله ها در ۵۶ روز اول و تا قبل از آغاز تحقیق دوم همانگونه که گوساله های تحقیق اول نگه داری می شدند ، نگه داری شدند. تحقیق دوم افزاش مقدار نمک کلسیم  از روغن کتان در پیش غذایی که با ۵ درصد ساقه ی بریده شده ی یونجه ترکیب شده بود ارزیابی کرد که همراه با آب به گوساله ها داده می شد. آن ۴ روش درمانی A)0 درصد B) 0.083 درصد C ) 0.167 درصد
D  )  ۰٫۲۵۰درصد  نمک کلسیم روغن کتان بود. در تحقیق اول ، هیچ تفاوتی بین گوساله ها که با رژیم کنترلی تغذیه شدند نبود و گوساله ها با رژیم مکملی همراه با روغن کتان تغذیه شدند. در تحقیق اول ، نتیجه میانگین روزانه ( ADG) همزمان با افزایش روغن کتان در پیش غذا از روز ۰ تا ۵۶ و از روز ۵۶ تا ۸۴ به صورت خطی افزایش یافت و تغییر پهنای مفصل ران همزمان با افزایش روغن کتان در
پیش غذا به صورت خطی افزایش یافت. سرم نیتروژن اوره و سرم گلوکز غلیظ شده همزمان با افزایش روغن کتان در رژیم غذایی کاهش یافت. در تحقیق دوم ، نتیجه ی روزانه میانگین همزمان با افزایش روغن کتان در پیش غذا به صورت خطی افزایش یافت. سرم فسفات قلیلیی غلیظ شده ، همزمان با افزایش روغن کتان در رژیم غذایی افزایش یافت. افزودن نمک کلسیم روغن ماهی هیچ تاثیری بر متغییرهای برشمرده ندارد.نتیجه افزودن
 C18:3 به عنوان نمک روغن کتان به ذرت و آرد سویا در رژیم غذایی گوساله های شیرده با سن کمتر از ۳ ماه افزایش ADG و بازده ی غذایی است.

صفحه اول مقاله

تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده

تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده

حجم مقاله:        ۲۵۹ کیلوبایت
قیمت:                ۲۰۰۰۰تومان

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>